Picior de miel dezosat la grătar umplut cu tapenadă de măsline
Piciorul de miel dezosat la grătar umplut cu tapenadă de măsline este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de frunze de rozmarin, ulei de măsline, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de miel la grătar cu tapenadă de măsline, Picior de miel prăjit cu tapenadă de măsline și portocale, și Picior De Miel Dezosat Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți gropile din măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
2
Așezați măslinele, uleiul de măsline, sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un mini robot de bucătărie și procesați până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New York
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați într-un recipient curat și dați-l la frigider până când este necesar. Va păstra trei până la patru săptămâni. Această rețetă face mai mult decât veți avea nevoie.Umpleți mielul: Derulați mielul și întindeți partea dezosată cu ceașcă de tapenadă de măsline.
Rulați mielul strâns, readucându-l cât mai aproape de forma originală. Legați-l la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați fante la 2 sau 3 inci distanță în partea superioară a fripturii. Împingeți feliile de usturoi în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Mazare Decojita, Optional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Presărați friptura peste tot cu rozmarin, sare și piper. Înfășurați bine mielul în mai multe straturi de folie de plastic și dați-l la frigider timp de 3 zile în mod ideal, dar nu mai puțin de1 zi.Pregătiți un grătar cu cărbune cu două zone de căldură, directe și indirecte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați mielul legat pe grătare peste flacără. Se va pulveriza și se va aprinde, așa că urmăriți-l cu atenție. Grătiți-l rotindu-se des pentru a obține carbonizarea pe toate părțile.Mutați mielul la porțiunea de căldură scăzută, indirectă a grătarului și gătiți cu un grătar închis aproximativ 1 oră până la 120 de grade F. Se realizează intern.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți mielul într-o tavă și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Lăsați carnea să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de feliere.