Picior de miel dezosat la grătar

Piciorul de miel dezosat la grătar necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 104G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1197 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $9.11 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 30 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper grosier, foarte cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Picior de miel dezosat la grătar, Picior de miel dezosat la grătar umplut cu tapenadă de măsline, și Picior de miel dezosat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar.
Așezați mielul pe o tigaie superficială. Condimentați ambele părți ale cărnii cu sare și piper negru grosier. Într-un robot de bucătărie, curățați usturoiul, menta, sarea și piperul, apoi adăugați uleiul de măsline extravirgin într-un flux lent.
Se toarnă marinada peste miel și se freacă în carne.
Se pune pe grătar și se gătește pe 1 parte timp de 10 minute. Întoarceți mielul, acoperiți cu folie de aluminiu și grătiți încă 10 minute.
Scoateți mielul din tigaia pentru grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 minute pentru ca sucurile să se redistribuie. Feliați și serviți. Strângeți o pană de lămâie sau grapefruit peste carne și bucurați-vă. Rezervați 1 kilogram de carne pentru rețeta de a doua zi, Vezi mai jos. Completați acest meniu cu cartofi pentru bebeluși cu salată de chimen și Nasturel cu pansament de var.
Puneți cartofii pe o foaie de biscuiți și stropiți-i cu suficient ulei pentru a-i acoperi ușor, aproximativ 1 1/2 linguri. Aruncați cartofii cu semințe de chimen și prăjiți 20 de minute la 400 într-un cuptor fierbinte, apoi fierbeți 5 minute pe marginile mari până la maro ale cartofilor tăiați. Dacă le faceți cu rețeta de miel de mai sus, puneți foaia de copt cu cartofii în cuptor de-a lungul mielului pe același raft. Aruncați cartofii fierți cu sare, după gustul dvs. și serviți.
1 buchet de năsturel, tăiat și tocat grosier
4 crengute menta proaspata, tocata, 2 linguri
O mână de pătrunjel cu frunze plate, tocat
1 inimă de romaine, tocată grosier
3 linguri ulei de măsline extravirgin, globul ocular
Combinați năsturelul, menta, pătrunjelul și romaina într-un bol mic de salată.
Combinați sucul de lămâie și zahărul într-un castron mic.
Bateți uleiul în suc de lămâie într-un flux lent.
Se toarnă sosul peste salată și se condimentează cu sare și piper, după gustul tău.