Picior de miel dezosat
Piciorul dezosat de miel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 101 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, amestec de umplutură cu ierburi sărate, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Picior de miel dezosat, Picior De Miel Dezosat Umplut, și Picior de miel dezosat la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti si amestecati 5 min. sau până când ciupercile sunt fragede și lichidul este gătit. Se răcește ușor.
Între timp, pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj, reducând apa la 1 cană și untul la 2 linguri.
Adăugați ciupercile și brânza; se amestecă ușor.
Așezați mielul, tăiat cu fața în sus, pe tăbliță; apăsați pentru a aplatiza.
Răspândiți cu amestecul de umplutură.
Rulați, începând de la o parte lungă. Cravată închisă în mai multe locuri cu șir de bucătărie.
Așezați într-un vas de copt de 13x9 inci.
Se toarnă pansament peste miel; se presară rozmarin.
Coaceți 1 oră 20 min. sau până când mielul este o coacere medie-rară (150F).
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 până la 15 min. sau până la coacere medie (160F).