Piciorul de miel cu unt de miere necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 307 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, pulpă de miel, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă Cu Miere, Mărturisirea # 140: untul de miere este plăcerea mea vinovată ... pâine de porumb cu miere și bere, și Clătite de grâu integral cu miere cu unt de Lime de miere.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din miel. Faceți fante longitudinale la jumătatea mielului. Introduceți o felie de usturoi în fiecare fantă. Aranjați feliile de slănină într-un model încrucișat peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, Optional
2
Combinați marmelada de portocale, pansamentul francez și sucul de lămâie într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
îmbrăcăminte Franceză
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Așezați mielul pe un raft într-o tigaie. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a fripturii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Periați mielul cu amestec de marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Mazare Decojita, Optional
6
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 140 (rar) până la 160 (mediu), ungând ocazional cu amestec de marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați mielul într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
8
Lăsați să stea 15 minute.
9
Bateți untul și mierea la viteza medie a unui mixer electric până se omogenizează. Se amestecă alune și bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
10
Serviți amestecul de unt cu miel. Dacă doriți, garnisiți cu flori de arpagic, mentă, oregano, cimbru și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)