Picior de miel cu sos de cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu sos de cireșe uscate. O porție conține 335 calorii, 40g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 10 și costă $3.87 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, apă, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de miel cu sos de cireșe uscate, Port Și Sos De Cireșe Uscate, și Sos Uscat De Cireșe-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați frunzele de busuioc doar până când sunt tocate grosier.
Adăugați uleiul de măsline și piperul negru măcinat grosier și pulsați doar până se formează o pastă grosieră. Frecați pasta de busuioc peste tot mielul și puneți friptura pe un raft așezat într-o tigaie.
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute pentru a se marina. După 30 de minute, Preîncălziți cuptorul la 40
Între timp, într-un vas mic rezistent la căldură, acoperiți cireșele uscate cu apă clocotită și lăsați să stea până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Condimentează mielul cu sare și piper. Prăjiți-l pe raftul inferior al cuptorului timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și prăjiți mielul timp de 1 1/2 ore mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a fripturii citește 12
Transferați mielul prăjit pe o placă de sculptură, acoperiți friptura ușor cu folie și lăsați să stea 15 minute.
Între timp, scoateți grăsimea din tigaia de prăjire și puneți tigaia peste 2 arzătoare.
Adăugați vinul roșu și oțetul balsamic și aduceți la fierbere la foc mare, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute, apoi se strecoară lichidul într-o cratiță mică.
Adăugați bulionul de vită și gătiți la foc moderat până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 15 minute.
Adăugați cireșele reconstituite și untul, condimentați sosul de cireșe uscate cu sare și piper și păstrați la cald.
Scoateți corzile din friptura de miel și tăiați-o în felii subțiri. Aranjați carnea pe un platou și înconjurați-o cu ceapa roșie caramelizată.
Se toarnă sosul de cireșe uscate într-un castron și se trece la masă.