Picior de miel cu sos de cireșe uscate

Picior de miel cu sos de cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu sos de cireșe uscate. O porție conține 335 calorii, 40g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 10 și costă $3.87 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, apă, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de miel cu sos de cireșe uscate, Port Și Sos De Cireșe Uscate, și Sos Uscat De Cireșe-Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați frunzele de busuioc doar până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați uleiul de măsline și piperul negru măcinat grosier și pulsați doar până se formează o pastă grosieră. Frecați pasta de busuioc peste tot mielul și puneți friptura pe un raft așezat într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute pentru a se marina. După 30 de minute, Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, într-un vas mic rezistent la căldură, acoperiți cireșele uscate cu apă clocotită și lăsați să stea până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scurgere.
6
Condimentează mielul cu sare și piper. Prăjiți-l pe raftul inferior al cuptorului timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și prăjiți mielul timp de 1 1/2 ore mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a fripturii citește 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați mielul prăjit pe o placă de sculptură, acoperiți friptura ușor cu folie și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Între timp, scoateți grăsimea din tigaia de prăjire și puneți tigaia peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Adăugați vinul roșu și oțetul balsamic și aduceți la fierbere la foc mare, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute, apoi se strecoară lichidul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați bulionul de vită și gătiți la foc moderat până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
11
Adăugați cireșele reconstituite și untul, condimentați sosul de cireșe uscate cu sare și piper și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Scoateți corzile din friptura de miel și tăiați-o în felii subțiri. Aranjați carnea pe un platou și înconjurați-o cu ceapa roșie caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Se toarnă sosul de cireșe uscate într-un castron și se trece la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista