Picior de miel cu pere prăjite și gust de nuci de pin

Picior de miel cu pere prăjite și gust de nuci de pin
Picior de miel cu pere prăjite și gust de nuci de pin ia în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 18 și costă $1.84 pe portie. O porție conține 168 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pere anjou, suc de lămâie, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Prăjită Afine Pere Savura, și Cotlete de miel cu gust de vinete prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti gustul, aranjați perele într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Aranjați feliile de ceapă într-un singur strat într-un alt vas de copt de 13 x 9 inci; acoperiți ușor feliile de ceapă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SavureazăSavurează
CeapăCeapă
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți perele și feliile de ceapă la 400 timp de 40 de minute sau până se înmoaie, întorcând o dată. Se răcește; se taie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați 2 lingurițe de coajă și următoarele 7 ingrediente (prin 1/4 linguriță de piper negru) într-un castron mare; adăugați ceapa tocată și perele, aruncând ușor pentru a combina. Se amestecă nucile chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CeapăCeapă
PerePere
NuciNuci
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pentru a pregăti mielul, combinați 1 lingură de coajă de lămâie și următoarele 10 ingrediente (prin pene de ceapă) într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
CeapăCeapă
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Rotiți friptura și fixați-o la intervale de 3 inci cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
7
Întindeți amestecul de ceapă peste miel; acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CeapăCeapă
MielMiel
8
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați mielul pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
TigaieTigaie
10
Coaceți la 450 timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 (Nu scoateți mielul din cuptor); coaceți încă 1 oră sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) la 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
12
Serviți gust cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
MielMiel
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista