Picior de miel cu Harissa picant

Picior de miel cu Harissa picant
Picior de miel cu Harissa picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 188 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de coriandru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Miel fierbinte harissa cu cuscus, și Miel condimentat marocan cu Harissa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti harissa, așezați primele 4 ingrediente într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați 1 lingură de usturoi și amestec de condimente; gatiti 1 minut sau pana cand usturoiul este auriu si condimentele sunt parfumate, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Adăugați roșii, mentă și 1/2 linguriță de sare; reduceți focul la minim și fierbeți 1 oră sau până când amestecul se îngroașă până la o pastă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se ia de pe foc; se răcește până este gata de utilizare.
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru a pregăti mielul, combinați melasa, ghimbirul, 1 lingură de usturoi și șalota. Desfaceți mielul; presărați 1 linguriță sare și piper negru pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Întindeți jumătate din amestecul de melasă deasupra mielului. Reroll miel; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
9
Așezați pe o tigaie pentru pui; frecați amestecul de rodie rămas în afara mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
10
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când un termometru înregistrează 12
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Așezați friptura pe un platou; lăsați să stea 15 minute.
12
Serviți cu harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista