Picior de miel cu Harissa picant
Picior de miel cu Harissa picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 188 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de coriandru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Miel fierbinte harissa cu cuscus, și Miel condimentat marocan cu Harissa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti harissa, așezați primele 4 ingrediente într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați 1 lingură de usturoi și amestec de condimente; gatiti 1 minut sau pana cand usturoiul este auriu si condimentele sunt parfumate, amestecand frecvent.
Adăugați roșii, mentă și 1/2 linguriță de sare; reduceți focul la minim și fierbeți 1 oră sau până când amestecul se îngroașă până la o pastă, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se răcește până este gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti mielul, combinați melasa, ghimbirul, 1 lingură de usturoi și șalota. Desfaceți mielul; presărați 1 linguriță sare și piper negru pe ambele părți.
Întindeți jumătate din amestecul de melasă deasupra mielului. Reroll miel; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Așezați pe o tigaie pentru pui; frecați amestecul de rodie rămas în afara mielului.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când un termometru înregistrează 12
Așezați friptura pe un platou; lăsați să stea 15 minute.