Piciorul de miel cu crustă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți muștar dijon, sare, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Încercați Miel Cu Crustă De Muștar, Muștar și ierburi Crusted miel Rack, și Mustar Si Ierburi Crusted Rack De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați mielul pe raftul unei tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Combinați muștarul și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Ungeți amestecul de muștar uniform peste miel. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 22 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar).