Picior de miel cu crustă de muștar
Piciorul de miel cu crustă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți muștar dijon, sare, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Încercați Miel Cu Crustă De Muștar, Muștar și ierburi Crusted miel Rack, și Mustar Si Ierburi Crusted Rack De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați mielul pe raftul unei tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Combinați muștarul și următoarele 6 ingrediente.
Ungeți amestecul de muștar uniform peste miel. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a mielului.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 22 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu jeleu de mentă.