Picior de miel cu crustă de ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu crustă de plante. O porție conține 441 calorii, 53G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,79 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet, sare și piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel cu crustă de ierburi, Picior de miel cu crustă de ierburi, și Cotlet De Miel Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-un castron, amestecați firimiturile de pâine cu untul, usturoiul, pătrunjelul, cimbru, rozmarinul și sucul de lămâie. Condimentează mielul peste tot cu sare și piper. Frecați o parte din amestecul de plante pe partea inferioară a Mielului și puneți-o într-o tigaie, cu grăsime în sus.
Întindeți muștarul peste vârful mielului, apoi bateți amestecul de plante rămas peste vârful mielului.
Coaceți mielul aproximativ 2 ore, până se rumenesc deasupra și un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 150 pentru carnea medie.
Transferați mielul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Sculptați în felii și serviți.