Picior de miel copt cu sare cu cartofi cu ulei de măsline

Piciorul de miel copt cu sare cu cartofi cu ulei de măsline este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. O porție conține 534 calorii, 38g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de lavandă, piper, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi de foc de tabără " cu @LandOLakesKtchn ulei de măsline și unt de sare de mare, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Cartofi Copți Cu Crustă De Sare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 cană de ulei până la sclipire.
Adăugați mielul și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc, 8 minute.
Transferați într-un vas mediu de copt. Se condimentează cu piper; se lasă să stea 10 minute.
Între timp, într-un castron mediu, combinați cele 5 căni de sare kosher cu cimbru, rozmarin și lavandă.
Adăugați albușurile și amestecați până când sarea este umezită uniform.
Împachetați sarea peste tot mielul în vasul de copt, fără a lăsa crăpături. Prăjiți în centrul cuptorului timp de aproximativ 50 de minute, până când un termometru citit instant introdus (prin crustă) în friptură înregistrează 120 pentru mediu-rar.
Lăsați mielul să se odihnească timp de 10 minute, apoi crăpați crusta și îndepărtați-o.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/2 cană de ulei.
Adăugați cartofii, condimentați ușor cu sare și gătiți la foc moderat, întorcându-se ocazional, până se înmoaie bine, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cartofii într-un platou; condimentează cu piper.
Scoateți corzile și sculptați carnea în felii subțiri.