Picior de miel
Piciorul de miel necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 310 calorii, 48G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 3,9 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați muștar, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri, Miel Exohiko (miel, spanac și brânză umplute parcele Phyllo), și Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Generos sare și piper miel. Ungeți muștarul peste tot mielul și presărați-l cu un strat fin de făină.
Puneți mielul într-o tigaie și puneți felii de usturoi deasupra.
Se presară cu sos Worcestershire după gust.
Prăjiți descoperit la 325 grade F (165 grade C) până la coacerea dorită. Aproximativ 20 de minute pe kilogram pentru o friptură roz.
Scoateți din tigaie într-un platou încălzit. Folosiți picăturile pentru a face un sos cu puțină făină și apă. Condimentează cu sare și piper.