Picioarele broaștei sotate

Picioarele broaștei sotate
Picioarele broaștei sotate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 558 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,78 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de cookstr.com. mergeți la magazin și ridicați picioare de broaște, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Picioarele broaștei Everglades, Pulpe de pui la grătar cu legume sotate, și Picioare de rață fierte și piept de rață saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți lira de unt într-o tigaie mare și grea. Sareți ușor jumătate din picioarele broaștelor și presărați cu cayenne. Dragați ușor în făină. Saut picioarele de broaște făinoase la foc moderat până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se presară cu jumătate din rozmarin. Păstrați cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Repetați procesul cu picioarele de broaște rămase și păstrați-vă cald.
5
Pentru a deglaza tigaia, adăugați vinul și gătiți la foc mare, răzuind bucățile maro care se agață de fundul tigaiei până când lichidul se reduce la jumătate. Se strecoară sosul peste picioarele broaștelor și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista