Picioare Picante De Crab Piperate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele Picante de Crab piperate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 732 calorii, 26g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Pentru $ 3.49 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de stridii, zahăr, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picioare De Crab Marinate, Picioare De Crab Cu Iarbă De Lămâie Aburite, și Picioare de Crab de zăpadă cu sosuri de scufundare.
Instrucțiuni
Tăiați picioarele de crab în bucăți de 3 inci cu foarfece de bucătărie.
Tăiați de-a lungul unei părți a cochiliei pe fiecare bucată, astfel încât carnea să poată fi îndepărtată cu ușurință după gătit.
Așezați ingredientele rămase lângă aragaz. Toast 2 linguri piper într-o tigaie mică la foc mediu-mare până la parfumat, aproximativ 2 minute; scoateți de pe foc.
Încălziți uleiul vegetal și untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până la sfârâit (puteți seta și o tigaie de prăjire peste două arzătoare).
Adăugați usturoiul, ghimbirul, scallions și jalapenos; se presară cu zahăr și se fierbe, amestecând, până când amestecul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați bucățile de crab, sosul de stridii și sosul de soia. Gatiti, aruncand, pana se incalzeste, aproximativ 5 minute. Împrăștiați ardeiul prăjit deasupra și continuați să gătiți, aruncând, încă aproximativ 1 minut.
Transferați crabul și sosul într-un bol.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.