Picioare de rață frecate cu condimente fierte cu măsline verzi și morcovi

Picioare de rață frecate cu condimente fierte cu măsline verzi și morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de rață frecate cu condimente, fierte cu măsline verzi și morcovi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 110g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 988 calorii. Pentru $5.59 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, semințe de coriandru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Picioare de rață fierte cu praz și măsline verzi, Picioarele De Rață Fierte Ale Lui Alice Waters Cu Praz Și Măsline Verzi, și Pulpe de pui fierte cu măsline verzi.

Instrucțiuni

1
Prăjiți primele 4 ingrediente în tigaie medie la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă în mortar sau râșniță de condimente; se macină în pulbere grosieră.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Se transferă într-un castron mic; se amestecă sare. Aranjați picioarele de rață pe foaia de copt cu margini; presărați amestec de condimente pe toate părțile. La frigider neacoperit peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 300 de bucăți de rață F. Pat ușor pentru a îndepărta umezeala, îndepărtând cât mai puțin amestec de condimente posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți rața, cu pielea în jos, până când pielea este crocantă și maro, aproximativ 7 minute. Întoarceți picioarele de rață și gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 3 minute mai mult, drenând grăsimea din tigaie între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați picioarele de rață în tigaia de prăjire, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Se toarnă grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați coniac. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați vin. Se fierbe până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
10
Adăugați bulion; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
11
Se toarnă amestecul peste rață în tigaie. Puneți pene de ceapă, căței de usturoi, coajă de lămâie și frunze de dafin între picioarele de rață. Împrăștiați morcovii și măslinele. Acoperiți cu folie. Braise rață în cuptor 1 oră. Întoarceți picioarele; lăsați legumele să cadă în bulion. Acoperiți; fierbeți până când rața este fragedă și carnea cade din oase, cu aproximativ 1 oră mai mult. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperiți și răciți. Reîncălziți în 350 cuptor f 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
LegumeLegume
Picior De RațăPicior De Rață
MorcovMorcov
MăslineMăsline
BulionBulion
CeapăCeapă
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
13
Transferați 6 picioare de rață, cu pielea în sus, pe foaia de copt cu margini. Cort cu folie (acoperiți și răciți restul de 4 picioare pentru resturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Transferați legumele și măslinele din sos în castron; acoperiți pentru a se încălzi. Lingura de grăsime din sos în tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MăslineMăsline
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
15
Transferați sosul rămas într-o tigaie mare. Sosul se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și miere, dacă se dorește. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MiereMiere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Între timp, așezați picioarele de rață sub broiler până când pielea este crocantă, aproximativ 4 minute, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
17
Transferați în platoul de servire, amestecați amestecul de legume în jurul picioarelor de rață, stropiți sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
LegumeLegume
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista