Picioare de rață fierte cu cimbru, cu galbenele și cartofi
Picioarele de rață fierte cu cimbru, cu galbenele și cartofi, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 983 calorii, 92g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de crenguțe de cimbru, bulion de pui, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Picioare de rață fierte și piept de rață saut, Picioare De Rață Fierte Cu Rutabagas, și Picioare De Rață Fierte Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic, înmuiați porcini uscați în 1 cană de apă clocotită până când porcini se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Folosind degetele, frecați orice nisip de pe ciuperci în lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere; stoarceți orice exces de lichid din ciuperci și tocați-le grosolan. Turnați încet lichidul de înmuiere a ciupercilor într-o ceașcă, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
4
Într-un castron mediu, înmuiați ceapa perlată în restul de 1 cană de apă clocotită timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scurgeți ceapa de perle, apoi tăiați-le și curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
6
Într-o tigaie mare, emailată din fontă sau caserolă medie, încălziți uleiul de măsline până la sclipire. Condimentează picioarele de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Picior De Rață
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați picioarele de rață în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc profund, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Transferați picioarele de rață pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
9
Adăugați ceapa perlată în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând o dată sau de două ori, până când ceapa se rumeneste bogat peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Transferați ceapa pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Se toarnă toată, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaie și se adaugă pancetta. Gatiti la foc mic, amestecand, pana cand pancetta se rumeneste usor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați șalotele, usturoiul și galbenele în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când galbenele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Adăugați cartofii, cimbrul, bulionul de pui, vinul și porcinii rezervați și lichidul porcini și aduceți la foc mic. Scufundați picioarele de rață în sos, acoperiți și coaceți timp de 1 oră. Se amestecă ceapa perlată, apoi se acoperă și se coace timp de 30 de minute mai mult sau până când rața este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ceapă Perlată
Picior De Rață
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Rață întreagă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Folosind o lingură mare, degresați grăsimea din sos și aruncați crenguțele de cimbru. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit