Picioare de pui aburite cu cimbru
Picioare de pui aburit cu cimbru este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 603 calorii. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână stoc de pui, Piept de pui, picioare de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza portul ai putea urma acest curs principal cu Cizmar Port ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Picioare De Crab Cu Iarbă De Lămâie Aburite, Picioare de rață înăbușite cu cimbru cu Chanterelles și cartofi, și Creveți Aburit Cu Lager, Lamaie Si Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul de măsline și încălziți. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați ciupercile și puiul și gătiți până când ciupercile încep să-și dea lichidul și puiul nu mai este roz. Condimentează cu sare și piper.
Scoateți din căldură și adăugați portul. Reveniți la căldură și gătiți până când portul este redus cu 1/
Aveți grijă, deoarece amestecul se poate aprinde.
Adăugați bulionul de pui și gătiți timp de 2 minute. Cu o lingură pliată, scoateți amestecul de pui și ciuperci și puneți-l într-un bol. Întoarceți tigaia la foc și reduceți lichidul în jos până când este o consistență siropoasă, aproximativ 5 minute.
Adăugați lichidul redus la amestecul de pui.
Adăugați pătrunjelul și amestecați bine. Mișto.
Scoateți osul de la coapsă până la prima articulație a piciorului. Rezervați oasele și resturile pentru lichidul aburitor. Poți să-i ceri măcelarului tău să facă asta pentru tine. Condimentează picioarele, în interior și în exterior, cu sare și piper.
Așezați picioarele în jos, cu pielea în jos.
Așezați 1/4 cană din umplutura răcită în fiecare picior. Îndoiți carnea peste umplutură și fixați-o închisă cu o scobitoare.
În partea de jos a unui abur, combinați bulionul de pui, oasele rezervate, cimbrul și uleiul de măsline și dați la fiert.
Așezați coșul cu aburi în abur.
Adăugați picioarele de pui în 1 strat și acoperiți. Aburiți până când puiul este gătit, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți picioarele de pui din abur și păstrați-le calde în timp ce faceți sosul.
Puneți 1/2 cană din lichidul aburitor într-un blender.
Adăugați năsturelul și amestecați bine. Cu blender rulează pe scăzut, se adaugă untul, un pic la un moment dat. Condimentează cu sare, piper și suc de lămâie.
Feliați partea dezosată a piciorului de pui în 3 felii.
Așezați puțin sos pe o farfurie și acoperiți cu piciorul de pui.