Picioare de pui aburite cu cimbru

Picioare de pui aburite cu cimbru
Picioare de pui aburit cu cimbru este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 603 calorii. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână stoc de pui, Piept de pui, picioare de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza portul ai putea urma acest curs principal cu Cizmar Port ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Picioare De Crab Cu Iarbă De Lămâie Aburite, Picioare de rață înăbușite cu cimbru cu Chanterelles și cartofi, și Creveți Aburit Cu Lager, Lamaie Si Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați uleiul de măsline și încălziți. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
3
Adăugați ciupercile și puiul și gătiți până când ciupercile încep să-și dea lichidul și puiul nu mai este roz. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți din căldură și adăugați portul. Reveniți la căldură și gătiți până când portul este redus cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
5
Aveți grijă, deoarece amestecul se poate aprinde.
6
Adăugați bulionul de pui și gătiți timp de 2 minute. Cu o lingură pliată, scoateți amestecul de pui și ciuperci și puneți-l într-un bol. Întoarceți tigaia la foc și reduceți lichidul în jos până când este o consistență siropoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați lichidul redus la amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Adăugați pătrunjelul și amestecați bine. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Scoateți osul de la coapsă până la prima articulație a piciorului. Rezervați oasele și resturile pentru lichidul aburitor. Poți să-i ceri măcelarului tău să facă asta pentru tine. Condimentează picioarele, în interior și în exterior, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
10
Așezați picioarele în jos, cu pielea în jos.
11
Așezați 1/4 cană din umplutura răcită în fiecare picior. Îndoiți carnea peste umplutură și fixați-o închisă cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
12
În partea de jos a unui abur, combinați bulionul de pui, oasele rezervate, cimbrul și uleiul de măsline și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
13
Așezați coșul cu aburi în abur.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
14
Adăugați picioarele de pui în 1 strat și acoperiți. Aburiți până când puiul este gătit, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
15
Scoateți picioarele de pui din abur și păstrați-le calde în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
16
Puneți 1/2 cană din lichidul aburitor într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Adăugați năsturelul și amestecați bine. Cu blender rulează pe scăzut, se adaugă untul, un pic la un moment dat. Condimentează cu sare, piper și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
18
Feliați partea dezosată a piciorului de pui în 3 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
19
Așezați puțin sos pe o farfurie și acoperiți cu piciorul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista