Picioare De Curcan Umplute
Picioarele de curcan umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 1173 calorii, 137g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de sos teriyaki, oregano, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Picioare Picante De Curcan, Crock Pot Picioare De Curcan, și Picioare De Curcan Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți numeroase fante verticale în picioarele de curcan.
Într-un castron mic combinați uleiul de măsline cu sarea, piperul, teriyaki, oțetul și oregano. Înveliți bine fiecare picior de curcan cu amestecul.
Tăiați ceapa, ardeiul verde și slănina în pătrate mici, aproximativ de aceeași dimensiune cu fantele pe care le tăiați pe picioarele de curcan. Umpleți fiecare fantă cu o bucată de piper, ceapă și slănină.
După ce picioarele sunt umplute, rumeniți-le în amestecul de ulei de jur împrejur pe mediu-înalt. Temperatură mai scăzută la scăzută și acoperire. Gatiti 45 de minute sau pana cand carnea incepe sa se separe de os. Dacă picioarele se usucă la gătit, adăugați puțină apă în tigaie și reduceți temperatura.