Picioarele de curcan prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1511 calorii, 134g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 6.45 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de melasă, zahăr, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Picioare De Curcan Prăjite Cu Ierburi, Caveman Pops (aka picioare de curcan prăjite), și Turcia două moduri (piept prăjită și picioare Confit).
Instrucțiuni
1
Așezați sarea și zahărul într-o pungă mare resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi picioarele de curcan și se strecoară punga pentru a dizolva sarea și zahărul. Scufundați picioarele de curcan în saramură și sigilați punga. La frigider cel puțin 2 ore pentru a saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Într-o cratiță, amestecați vinul alb, melasa de rodie, zahărul brun, melasa obișnuită, oțetul, ketchupul și sosul Worcestershire. Aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la jumătate. Condimentează cu 1 lingură de salvie și 1 lingură de cimbru. Gustați și reglați zahărul, sarea și piperul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
Fasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr
Sani De Fazan Daca)
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Scoateți picioarele de curcan din saramură și uscați-le cu prosoape de hârtie. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Fonta va funcționa bine. Se prăjește curcanul, întorcându-se frecvent, până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Introduceți tigaia cu curcanul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
8
Prăjiți descoperit timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Scoateți și întoarceți picioarele. Condimentați cu o parte din cimbru și salvie rămase și lingurați o parte din sos pe picioare pentru a acoperi. Reveniți la cuptor pentru încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Repetați condimentul și bateți din nou cu sosul și reveniți la cuptor. Prăjiți încă 15 minute, apoi testați pentru coacere. Temperatura internă trebuie să fie de 180 grade F (82 grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Serviți curcanul cu sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt