Picioare De Curcan Fierte Cu Vin Roșu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de curcan fierte cu vin roșu. Această rețetă face 4 porții cu 775 calorii, 72g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de dafin, unt, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe de pui fierte cu condimente cu vin roșu și roșii, Pulpe de pui fierte cu condimente cu vin roșu și roșii, și Picioare De Curcan Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 buc. F. condimentați picioarele de curcan cu generozitate cu sare și piper pe toate părțile.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, dreaptă, la foc mare, până când strălucește.
Adăugați picioarele de curcan cu pielea în jos. Gatiti fara sa va miscati pana se rumeneste, aproximativ 8 minute. Întoarceți picioarele și gătiți până când a doua parte este rumenită, cu aproximativ 5 minute mai mult, reducând căldura, după cum este necesar, dacă uleiul fumează excesiv.
Transferați curcanul pe o farfurie mare.
Puneți tigaia la foc și adăugați ceapă, morcov, țelină, usturoi, cimbru și rozmarin. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele se rumenesc bine, aproximativ 8 minute in total.
Adăugați vin, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați stoc și frunze de dafin și aduceți la fierbere. Cuibărește picioarele de curcan în tigaie, lăsându-l să se odihnească pe legume, astfel încât să fie expusă doar pielea.
Se transferă la cuptor și se gătește, neacoperit, până când picioarele sunt fragede, sosul este redus, iar pielea este mahon adânc, aproximativ 2 ore. Scoateți cu grijă din cuptor și transferați picioarele de curcan pe o farfurie folosind o spatulă cu fante.
Se strecoară lichidul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron mare sau o cratiță medie. Aruncați solidele. Îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafață și aruncați-l. Puneți lichidul deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați făină și gătiți, amestecând constant, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Se amestecă încet în lichidul de gătit de curcan fierbinte până se încorporează complet. Aduceți la fierbere pentru a se îngroșa și condimentați după gust cu sare și piper (este posibil să nu aveți nevoie de sare, în funcție de cât de sărat a fost bulionul dvs.).
Sculptați picioarele de curcan între coapsă și toiag, îndepărtând osul coapsei, dacă doriți.
Transferați pe un platou de servire.
Se presară cu arpagic și se servește cu sos fierbinte.