Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de curcan fierte cu vin roșu. Această rețetă face 4 porții cu 775 calorii, 72g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de dafin, unt, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe de pui fierte cu condimente cu vin roșu și roșii, Pulpe de pui fierte cu condimente cu vin roșu și roșii, și Picioare De Curcan Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 275 buc. F. condimentați picioarele de curcan cu generozitate cu sare și piper pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Picior De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, dreaptă, la foc mare, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați picioarele de curcan cu pielea în jos. Gatiti fara sa va miscati pana se rumeneste, aproximativ 8 minute. Întoarceți picioarele și gătiți până când a doua parte este rumenită, cu aproximativ 5 minute mai mult, reducând căldura, după cum este necesar, dacă uleiul fumează excesiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați curcanul pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Puneți tigaia la foc și adăugați ceapă, morcov, țelină, usturoi, cimbru și rozmarin. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele se rumenesc bine, aproximativ 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați vin, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați stoc și frunze de dafin și aduceți la fierbere. Cuibărește picioarele de curcan în tigaie, lăsându-l să se odihnească pe legume, astfel încât să fie expusă doar pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se transferă la cuptor și se gătește, neacoperit, până când picioarele sunt fragede, sosul este redus, iar pielea este mahon adânc, aproximativ 2 ore. Scoateți cu grijă din cuptor și transferați picioarele de curcan pe o farfurie folosind o spatulă cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se strecoară lichidul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron mare sau o cratiță medie. Aruncați solidele. Îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafață și aruncați-l. Puneți lichidul deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Adăugați făină și gătiți, amestecând constant, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Se amestecă încet în lichidul de gătit de curcan fierbinte până se încorporează complet. Aduceți la fierbere pentru a se îngroșa și condimentați după gust cu sare și piper (este posibil să nu aveți nevoie de sare, în funcție de cât de sărat a fost bulionul dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Sculptați picioarele de curcan între coapsă și toiag, îndepărtând osul coapsei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Copane De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
13
Transferați pe un platou de servire.
14
Se presară cu arpagic și se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)