Picioare de Crab rege afumat și cozi de homar

Afumat Regele Crab picioare și cozi de homar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 579 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,82 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, bucăți de lemn de arin, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cozi De Homar Afumate, Picioare De Crab Rege Cu Unt De Usturoi, și Cozi de homar la grătar cu unt de ardei afumat.
Instrucțiuni
Înmuiați bucățile de lemn în apă pentru a acoperi cel puțin 30 de minute.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scurgeți chipsurile și puneți-le pe cărbuni.
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă pentru a umple linia.
Se amestecă împreună untul și următoarele 4 ingrediente. Împărțiți amestecul de lămâie-unt în jumătate. Crack picioare de crab, și cozi de homar divizat.
Ungeți homarul și crabul cu jumătate de amestec; puneți deoparte amestecul rămas.
Suport pentru haine cu spray de gătit; așezați în fumător. Aranjați picioarele de crab și cozile de homar pe raft; acoperiți cu capacul grătarului. Crab de fum aproximativ 20 de minute și homar aproximativ 45 de minute până la 1 oră sau până când carnea este albă și fermă.
Se servește cu amestec rezervat de lămâie-unt.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.