Picioare de broască cu usturoi Nosiola și Radicchio

Picioare de broască cu usturoi Nosiola și Radicchio
Broaștele picioare cu usturoi Nosiolan și Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 522 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de măr, pătrunjel, seturi de picioare de broască și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chile-pulpe de pui cu usturoi, Usturoi, lămâie și ierburi frecate picioarele, și Pulpe de pui cu sos de usturoi Achiote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți, curățați și separați picioarele broaștelor. Se usuca. Condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați picioarele broaștelor și sotati până se rumenesc ușor pe o parte. Întoarceți picioarele și adăugați usturoi. Gatiti pana cand usturoiul este maro auriu deschis si adaugati suc de lamaie, bucati de mere si vin. Reduceți lichidul la jumătate și adăugați unt. Se agită tigaia pentru a emulsiona untul și se adaugă radicchio și pesmet. Aruncați pentru a acoperi picioarele broaștelor și turnați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se presară cu coajă și pătrunjel și se servește.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista