Piccata de pui cu capere și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Piccata de pui cu capere și sparanghel. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, apă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Piccata de pui cu capere, Piccata de pui cu capere, și Piccatan De Pui Și Sparanghel Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Țineți capătul tulpinii sparanghelului într-o mână și vârful în cealaltă. Îndoiți vârful în jos până se desprinde. Aruncați capătul tijei.
Tăiați fiecare suliță în diagonală în bucăți de 1 inch.
Transferați sparanghelul într-o caserolă mică și adăugați apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la putere mare timp de 2 minute sau până când sparanghelul este verde strălucitor și doar fraged.
Tăiați pieptul de pui și lăsați ușor între două foi de folie de plastic la o grosime uniformă. Condimentați puiul cu sare și piper și dragați în făină pentru a acoperi, scuturând excesul. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu. Gatiti puiul 2 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni usor.
Scoateți puiul pe o farfurie.
Adăugați Madeira, bulionul de pui, sucul de lămâie și caperele în tigaie și aduceți la foc mic, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Întoarceți puiul în tigaie și întoarceți-l pentru a acoperi cu sos. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 3 până la 4 minute sau până când puiul a fiert, întorcându-se o dată.
Scoateți puiul în farfurii de servire și fierbeți sosul până se reduce ușor și se îngroașă.
Adăugați sparanghel și încălziți.
Se ia de pe foc și se învârte în coaja de lămâie și 2 linguri de unt. Puneți sosul peste pui pentru a servi.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;