Piccata de pește necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 159 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piccata De Pește, Cina In Seara Asta: Pește Piccata, și Cod Piccata.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare. În timp ce tigaia se încălzește, ștergeți peștele uscat cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper. Dragă în făină, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Călește peștele în ulei până când este gătit, aproximativ 4 minute, răsturnând la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
4
Scoateți peștele pe un platou. Deglazează tigaia cu vinul alb, amestecând aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
5
Adăugați sucul de lămâie și caperele și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Capere
6
Adăugați untul și amestecați sau bateți pentru a încorpora pentru a aduce sosul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se toarnă peste pește și se ornează cu pătrunjelul tocat.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.