Piccata De Pește
Piccata de pește necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 159 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piccata De Pește, Cina In Seara Asta: Pește Piccata, și Cod Piccata.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare. În timp ce tigaia se încălzește, ștergeți peștele uscat cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper. Dragă în făină, scuturând orice exces.
Călește peștele în ulei până când este gătit, aproximativ 4 minute, răsturnând la jumătate.
Scoateți peștele pe un platou. Deglazează tigaia cu vinul alb, amestecând aproximativ 1 minut.
Adăugați sucul de lămâie și caperele și amestecați.
Adăugați untul și amestecați sau bateți pentru a încorpora pentru a aduce sosul împreună.
Se toarnă peste pește și se ornează cu pătrunjelul tocat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.