Piccalilli
Piccalilli necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 121 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 18 și costă 1,31 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praf de muștar, ceapă perlată, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piccalilli, Piccalilli Din ' Masa Mea Irlandeză, și Conopidă Și Piccalili De Ceapă Eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă sarea în apă și se adaugă castravetele, ceapa și conopida. Acoperiți și lăsați timp de 24 de ore.
Într-o tigaie mare, amestecați zahărul, muștarul și ghimbirul cu 5 căni de oțet. Se amestecă amestecul de sare și legume, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 20 de minute.
Amestecați făina și turmericul cu restul de 1 cană de oțet și amestecați în legumele fierte. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Se toarnă în borcane de conserve sterilizate.
Într-o oală mare de stoc, turnați apă pe jumătate până la vârf cu apă clocotită. Folosind un suport, coborâți cu grijă borcanele în oală. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Adăugați mai multă apă clocotită pentru a le acoperi, la aproximativ 2 centimetri deasupra vârfurilor. Se aduce la fierbere și se acoperă, procesând timp de 15 minute.
Scoateți borcanele din oală. Puneți borcane pe o suprafață de lemn sau pânză, la câțiva centimetri distanță și lăsați să se răcească. Borcanele vor fi sigilate.