Picant Turcia Neglijent Joe

Picant Turcia Neglijent Joe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul picant Sloppy Joes. Această rețetă face 12 porții cu 327 calorii, 23g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ketchup, chifle de hamburger, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Curcan picant Sloppy Joes pe vafe întregi de grâu, Turcia Neglijent Joe, și Turcia Neglijent Joe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți și amestecați curcanul măcinat, ceapa, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, ardeiul serrano chile, ardeiul proaspăt chile și usturoiul într-o tigaie mare la foc mediu până când curcanul nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Turcia TerestrăTurcia Terestră
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți grăsimea din amestecul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Se amestecă ketchup, sos de grătar, oțet de cidru, zahăr brun, muștar, sos Worcestershire, condimente italiene, pudră de ceapă și piper negru în amestecul de curcan. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți la foc mic până când legumele sunt complet înmuiate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Serviți pe chifle de hamburger despicate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista