Picant Ranch Dressing II

Picant Ranch Dressing II
Spicy Ranch Dressing II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 89 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați lapte de unt, piper măcinat, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos Picant De Fermă, Pansamentul picant al fermei lui Biff, și Sos Picant Tomatillo Ranch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună smântâna, Zara, hreanul, sosul de ardei iute și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-un borcan, acoperiți și păstrați-l la frigider până când este necesar.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista