Picant la sud de frontieră spanac brânză Dip este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 536 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 239 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre pentru Super Bowl. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți conserve de roșii, brânză Monterey jack, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este minunat. Încercați La sud de frontieră spanac Dip, Pizza La sud de graniță, și La sud de caserola de ou de frontieră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se sotează ceapa în tigaie la foc mediu în ulei până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă roșiile și ardeii iute, se lasă să gătească 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ardei Iute
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați amestecul într-un castron mare și amestecați spanacul, brânza, crema de brânză, jumătate și jumătate și oțetul. Condimentează cu sare și piper după gust. Amestecați amestecul în vasul de copt superficial, cum ar fi un vas de quiche de 9 inci sau o placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Jumătate și Jumătate
Cremă De Brânză
Spanac
Oțet
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când scufundarea este bulbucată și blatul este maro deschis, aproximativ 35 de minute.