Picant Enchiladas Verdes De Queso
Rețeta picant Enchiladas Verdes de Queso este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 20 de porții cu 237 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bouillon de pui, ceapă, tomatillos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Enchiladas Verdes con Pavo (Verde Chile Turcia Enchiladas), Enchiladas Verdes (Enchiladas Verde), și Enchiladas Verdes (Enchiladas Verde).
Instrucțiuni
Așezați ardeii jalapeno, tomatillos, ceapa galbenă, usturoiul și chimenul într-un blender; se toarnă suficientă apă pentru a acoperi legumele. Se amestecă până se lichefiază, aproximativ 1 minut.
Încălziți 1/3 cană de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare doar până când uleiul a început să se încălzească, aproximativ 30 de secunde; se toarnă amestecul de jalapeno amestecat în ulei. Se amestecă cubulețe de bouillon de pui și cilantro. Reduceți căldura la mediu și gătiți sosul timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Scoateți sosul verde de pe foc și lăsați să stea în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Încălziți 1 cană de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Folosind un clește, așezați fiecare tortilă în uleiul încins și prăjiți câteva secunde pe fiecare parte. Tortilla va fi flexibil; nu overcook.
Scufundați tortilla prăjită în sosul verde pentru a acoperi; așezați tortilla pe o farfurie de servire.
Presărați tortilla cu aproximativ 2 lingurițe de brânză queso fresco mărunțită și rulați într-o enchilada subțire. Este mai ușor dacă o persoană prăjește tortilla în timp ce o altă persoană se scufundă în sos, se umple cu brânză și rulează tortilla.
Așezați enchiladas pe farfurii de servire; lingură cu sos verde rămas și presărați cu brânză queso fresco rămasă.
Întindeți salata mărunțită peste enchiladas și presărați cu ceapă roșie tocată. Porții de top cu o lingură de smântână.
Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir
Riesling, Sparkling rossifixt, și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Bully Hill Podgorii Uscat Riesling]()
Bully Hill Podgorii Uscat Riesling