Picant Dr. Pepper Carne De Porc Mărunțită

Picant Dr. Pepper Carne De Porc Mărunțită
Picant Dr. Pepper carne de porc mărunțită ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 18 și costă 59 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 120 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ardei chipotle în sos adobo, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carne De Porc Mărunțită Picantă, Carnea de porc mărunțită picantă a lui Cynthia, și Carne de porc mărunțită dulce și picantă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade. Curățați ceapa și tăiați-o în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați-le în fundul unui cuptor olandez mare.Sare și piperează Generos friptura de porc, apoi pune-o deasupra cepei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Friptură De PorcFriptură De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă cutia de ardei chipotle peste carnea de porc (includeți sosul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Se toarnă ambele cutii de Dr Pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dr PepperDr Pepper
5
Adăugați zahăr brun în suc și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Puneți capacul strâns pe oală, apoi puneți oala în cuptor. Gatiti cel putin sase ore, rotind friptura de doua sau trei ori in timpul procesului de gatit. Verificați carnea după șase ore; ar trebui să se destrame absolut (folosiți două furci pentru a testa.) Dacă nu se destramă, reveniți la cuptor încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți carnea din oală și așezați-o pe o tăietură sau pe altă suprafață de lucru. Folosiți două furculițe pentru a tăia carnea, aruncând bucăți mari de grăsime. Strecurați cât mai multă grăsime de pe partea superioară a lichidului de gătit și aruncați-o. Întoarceți carnea mărunțită în lichidul de gătit și păstrați-o la cald până când este gata de servit. (De asemenea, puteți refrigera carnea și lichidul separat, apoi îndepărtați grăsimea întărită odată ce este rece. Apoi încălziți lichidul pe plită și readuceți carnea în lichid pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Serviți pe tortilla de făină caldă. Completați cu salată mărunțită, roșii tăiate cubulețe, brânză rasă, felii de avocado, salsa și orice altceva doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții18
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista