Piața verde a fermierilor este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 137 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bulion de pui, nap, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Piața Fermierilor Verzi, Salată De Piață A Fermierilor, și Piața Fermierilor Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare sau o cratiță la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă ceapa și se fierbe aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați kale și următoarele 6 ingrediente. Reduceți căldura la foarte scăzut, acoperiți și fierbeți 45 de minute, amestecând ocazional, până când verdeața și Napul sunt fragede. Descoperiți, stropiți verdeața cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec