Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 398 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rozmarin, vermut, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Piața Fermierilor Tigaie De Pui, Salată De Pui De Pe Piața Fermierilor, și Agricultorii Piața Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un bol mediu; amestecați bine cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați pesmetul într-un vas superficial; dragați puiul în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pui întreg
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați puiul și sotati 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați morcovul, ceapa, dovlecelul, dovlecelul și vermutul la tigaie și sotati 5 minute, amestecând ocazional. Întoarceți puiul în tigaie și adăugați amestecul de bulion. Aduceți amestecul la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți amestecul timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pui întreg
Morcov
Suc De Fructe
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Serviți amestecul de pui și legume peste orez și presărați cu rozmarin tocat.