Piața Fermierilor Legume Prăjite

Piața Fermierilor Legume Prăjite
Piața fermierilor legume prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 44 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline extravirgin, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Fidea Ramen Cu Fermierii Comercializează Legume Proaspete Și Kimchi, Salată de piață a fermierilor cu Goudan îmbătrânit și Portabellas prăjite, și Pui De Piață Pentru Fermieri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați împreună primele 7 ingrediente într-un castron până când sunt acoperite.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Răspândiți amestecul de vinete într - un singur strat într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când legumele sunt fragede și ușor carbonizate, amestecând la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească ușor (aproximativ 10 minute). Aruncați cu busuioc și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BusuiocBusuioc
6
Serviți imediat. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 zile.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate12
Revista