Pi Pisco Sours

Pi Pisco Sours
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați pi Pisco Sours. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 176 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți angostura Bitter, pisco, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, care nu este atât de super. Încercați Pi Pisco Sours, Marmeladă Sours, și Caise-Mentă Sours pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pur și simplu ananas într-un blender până când este foarte neted. Forțați printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. (Ar trebui să aveți aproximativ 1 3/4 căni de suc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
2
Întoarceți sucul de Ananas în blender și adăugați ingredientele rămase, cu excepția amarului, apoi pulsați până când este neted și spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
BitterBitter
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă peste gheață în pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
4
Adăugați o picătură de bitter în centrul fiecărei băuturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BitterBitter
BeaBea
1
* Albușurile din această rețetă nu sunt gătite. Puteți înlocui 1/4 cană de alb pasteurizat lichid.* Sucul de ananas poate fi preparat cu 1 zi înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Albușuri De OuAlbușuri De Ou

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista