Pi Ciucura Colada Cupcakes
Pi cuprosa Colada Cupcakes este un fără lactate desert. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de apă, extract de nucă de cocos, glazură de vanilie bătută și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pi Ciucura Colada Cupcakes, Pina Colada Cupcakes, și Pi Ciucura Colada Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F (350 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, ulei, apă, 1 linguriță extract de rom, ananasul și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă extractul de nucă de cocos și 1 linguriță extract de rom în glazură.
Răspândiți glazura pe cupcakes. Înmuiați blaturi de cupcakes mată în nucă de cocos. Depozitați ușor acoperit.