Phirni (Budincă De Orez Indiană)
Phirni (Budinca de orez Indian) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 425 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână migdale, apă, orez cu granulație lungă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați phirni, orez punjabi phirni , cum se face phirni, Budinca De Orez Indian, și Budinca De Orez Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și scurgeți orezul. Puneți-l într-un castron și acoperiți cu apă. Înmuiați timp de 2 ore.
Scurgeți apa și macinați orezul într-o pastă grosieră într-un blender sau robot de bucătărie (ar trebui să existe încă bucăți mari vizibile), aproximativ 10 până la 12 impulsuri de o secundă.
Combinați pasta de orez, laptele, zahărul, cardamomul și șofranul într-o cratiță cu fundul greu și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti, amestecand frecvent pana cand orezul este complet fraged, aproximativ 25 de minute.
Adăugați jumătate de migdale și fistic în amestec. Se amestecă energic și se stinge focul. Lăsați phirni să se răcească și serviți în boluri individuale garnisite cu migdalele și fisticul rămase.