Philly Puf Tort

Philly Puf Tort
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 398 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 90 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, ciocolată dulce-amăruie, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Puf De Lămâie, Gogoși de tort de ciocolată cu puf de Marshmallow și nucă de cocos mărunțită, și Philly Crăciun Bundt Tort (Fruitcake) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați un pachet de 12 căni sau o tigaie cu tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, cremă împreună crema de brânză, unt și scurtarea cu un mixer electric la viteză medie-mare până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute. Într-un castron mai mic, combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați amestecul de făină în amestecul cremos și amestecați la viteză mică până se omogenizează - va fi foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Adăugați treptat 1 cană de zahăr și ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Adăugați vanilia și restul de 1 cană de zahăr și continuați să bateți, răzuind părțile laterale ale vasului o dată sau de două ori, până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă jumătate din amestec în tigaia pregătită. Se acoperă cu ciocolata topită și se învârte un cuțit prin aluat pentru a-l Marmora. Se acoperă cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți timp de 60 până la 65 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește pe o grătar timp de 15 minute. Răsturnați tortul pe un platou și răciți-l complet. Înainte de servire, praf cu o cantitate generoasă de zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista