Philly Cheesesteaks cu Fontina topită și ceapă roșie Sotată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Philly Cheesesteaks cu Fontinan topit și ceapă roșie Sotată. Această rețetă servește 8. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 410 calorii. Dacă aveți brânză fontina, top round, sub rolls și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană Philly Cheesesteak cu Ciuperci sotate și ceapă, servită într - un bol de pâine cu aluat acoperit cu Provolone topit, Philly Cheesesteaks, și Philly Cheesesteaks.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mare.
Sotează feliile de ceapă până se ofilesc și abia începe să capete o culoare, amestecând tot timpul, aproximativ 7 minute.
Presărați ceapa cu sare în timp ce gătiți.
Feliați runda superioară în felii foarte subțiri. Înghețarea parțială a cărnii vă permite să o feliați foarte subțire.
Scoateți ceapa din tigaie. Sare și piperează feliile de friptură și apoi sotează-le în aceeași tigaie, în loturi până la fiert, aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte. Repetați procesul pentru feliile de friptură rămase, completând uleiul după cum este necesar.
Între timp, topiți cuburile de brânză într-un bol sigur cu microunde la putere redusă timp de câteva minute sau până când se topește complet.
Tăiați fiecare rolă pe mijloc pe lungime. Umpleți fiecare rulou cu o porție bună de felii de friptură și acoperiți cu brânza topită și ceapa sotată.