Philly Cheesesteaks cu Fontina topită și ceapă roșie Sotată

Philly Cheesesteaks cu Fontina topită și ceapă roșie Sotată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Philly Cheesesteaks cu Fontinan topit și ceapă roșie Sotată. Această rețetă servește 8. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 410 calorii. Dacă aveți brânză fontina, top round, sub rolls și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană Philly Cheesesteak cu Ciuperci sotate și ceapă, servită într - un bol de pâine cu aluat acoperit cu Provolone topit, Philly Cheesesteaks, și Philly Cheesesteaks.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Sotează feliile de ceapă până se ofilesc și abia începe să capete o culoare, amestecând tot timpul, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Presărați ceapa cu sare în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Feliați runda superioară în felii foarte subțiri. Înghețarea parțială a cărnii vă permite să o feliați foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Scoateți ceapa din tigaie. Sare și piperează feliile de friptură și apoi sotează-le în aceeași tigaie, în loturi până la fiert, aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte. Repetați procesul pentru feliile de friptură rămase, completând uleiul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Între timp, topiți cuburile de brânză într-un bol sigur cu microunde la putere redusă timp de câteva minute sau până când se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Tăiați fiecare rolă pe mijloc pe lungime. Umpleți fiecare rulou cu o porție bună de felii de friptură și acoperiți cu brânza topită și ceapa sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista