Philly Cheesesteaks
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Philly Cheesesteaks. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 607 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sare și piper kosher, ardei, top Round London broil și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Philly Cheesesteaks, Philly Cheesesteaks, și Philly Cheesesteaks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați bine carnea în folie de plastic și puneți-o în congelator timp de 45 de minute. Ar trebui să fie ferm, dar nu complet înghețat.
Încălziți o tigaie mare din fontă sau o tavă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei.
Se adaugă ceapa și ardeii și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand sunt moi si usor rumenite, 8-10 minute. Rezervați 1/2 cană de ceapă și ardei gătite pentru o altă utilizare, cum ar fi rețeta rotundă 2 Chili Tostada.
Într-o oală medie la foc mediu, adăugați 1 lingură de ulei. Se amestecă făina și se gătește 1 până la 2 minute.
Bateți laptele și gătiți până când începe să buleze și să se îngroașe, 4 până la 5 minute. Opriți focul și bateți brânza și cayenne. Se amestecă ocazional pe măsură ce brânza se topește. Acoperiți și păstrați cald.
Cu un cuțit ascuțit, feliați carnea în fâșii foarte subțiri. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați lingura rămasă de ulei și gătiți carnea până când se face după bunul plac, 1 până la 3 minute pe fiecare parte. Împărțiți amestecul de ceapă și piper între cele 4 rulouri. Se acoperă cu carnea și sosul de brânză.