Philly Cheesesteaks

Philly Cheesesteaks
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Philly Cheesesteaks. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 373 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, ardei gras, velveeta în greutate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Philly Cheesesteaks, Philly Cheesesteaks, și Philly Cheesesteaks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți sosul de brânză combinând Velveeta, piperul negru, cayenne și laptele într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos De BrânzăSos De Brânză
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, până se topește și se încălzește. Păstrați cald.Topiți 2 linguri de unt pe o plită la foc mediu, apoi așezați jumătățile de rulouri de delicatese pe plită până se rumenesc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Încălziți încă 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aruncați friptura de vită și mutați-o cu o spatulă, despărțind-o puțin pe măsură ce mergeți. Gatiti/incalziti aproximativ un minut, apoi scoateti-l pe o farfurie si lasati-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Adăugați restul de linguri de unt în aceeași tigaie și aruncați ceapa și ardeii. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți legumele până la auriu închis și moale, aproximativ 8 până la 10 minute. Pentru a construi sandvișurile, așezați o grămadă de carne de vită pe jumătatea inferioară a fiecărei role. Puneți sosul de brânză peste carnea de vită. Se acoperă cu ardei și ceapă, apoi se acoperă cu mai mult sos de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați jumătatea superioară a ruloului deasupra și serviți imediat!Opțiuni:*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Întindeți muștar picant pe rulouri înainte de a construi sandvișurile*
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Amestecați hreanul cu mayo și întindeți-l pe rulouri înainte de a construi sandvișurile*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8
Adăugați câteva liniuțe de Worcestershire sau sos fierbinte la carne și ardei în timp ce gătiți.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați hreanul pregătit în sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Sos De BrânzăSos De Brânză
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista