Philadelphia New York stil Carb Counter Cheesecake
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 540 calorii, 13g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 1,99 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză philadelphia Neufchatel, zmeură, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați New York cappuccino Cheesecake, Low Carb New York Ricotta Cheesecake, și Cheesecake în stil New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163° dacă utilizați o tigaie argintie cu formă de arc de 9 inci (sau la300 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă cu formă de arc de 9 inci). Pulverizați fundul tăvii cu spray de gătit.
Se presară uniform cu migdale.
Bateți Neufchatel, cremă de brânză, zahăr, înlocuitor de zahăr și vanilie în castron mare cu mixer electric la viteză medie până se amestecă bine.
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate marginea tigaiei. La frigider 4 ore sau peste noapte. Se acoperă cu zmeură chiar înainte de servire. Păstrați cheesecake-ul rămas în frigider.Face 16 portii