PHILADELPHIA Mini Cheesecakes
Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 264 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 18. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați PHILADELPHIA Mini Cheesecakes, PHILADELPHIA 3-Step Mini Cheesecakes, și PHILADELPHIA fără coacere Mini Cheesecakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 163°.
Se amestecă firimiturile graham, 2 lingurițe. zahăr și unt; apăsați pe fundul a 18 căni de tigaie cu brioșă căptușite cu hârtie.
Bateți crema de brânză, zahărul rămas și vanilia cu mixerul până la amestec.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestec.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când centrele sunt aproape setate. Se răcește complet. La frigider 2 ore.
Bateți frișca cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri rigide; răspândiți ușor pe cheesecakes. Se acoperă cu afine și coajă de lămâie.
Omiteți frisca, afinele și coaja de lămâie.
Coaceți și răciți brânzeturile conform instrucțiunilor.
Se întinde cu 1/3 cană gem de căpșuni.
Garnisiți cu jumătăți proaspete de căpșuni și crenguțe de mentă. Sau, întindeți fiecare cheesecake cu 2 lingurițe. PHILADELPHIA INDULGENCE ciocolată cu lapte și 1 linguriță. nucă de cocos fulgi.