Pfeffernusse Cookies II
Nevoie de un desert fără lactate și vegetarian? Cookie-urile Pfeffernusse II ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 48. O porție conține 53 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Pfeffernusse, Fursecuri Cu Condimente Germane (Pfeffern Inktsse), și Pfeffern (fursecuri cu condimente germane) # fbcookieswap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, praful de copt, condimentele și sarea.
Într-un castron mare, bateți zahărul și ouăle până când sunt groase și de culoare deschisă. Bateți în sucul de lămâie. Bateți în coaja de lămâie. Amestecați treptat ingredientele uscate. Se amestecă alunele. Acoperiți și răciți timp de 4 ore.
Pe o suprafață înmuiată, întindeți aluatul la o grosime de 1/2 inch. Folosind un tăietor rotund de prăjituri de 1 1/2 inch, tăiați prăjiturile și așezați 1 inch în afară pe foi de copt ușor unse. Acoperiți foile de copt cu prosoape curate și lăsați netulburate timp de 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întoarceți cookie-urile și așezați o picătură de brandy în centrul fiecărui cookie.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt ușor colorate.
Transferați pe rafturi de sârmă pentru a se răci.