Pfeffern

Pfeffern
Pfeffern cca. SSE ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 72. O porție conține 75 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, ouă, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pfeffernusse, Pfeffernusse Cookie-Uri, și Pfeffernusse-Trufe Picante Cu Nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți 1/2 cană de unt și zahărul brun până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează. Într-un castron mic, amestecați bicarbonatul de sodiu în 1 lingură de apă fierbinte până se dizolvă; bate în amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mediu, amestecați făina, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele, ghimbirul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se adaugă în amestecul de unt, se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până se omogenizează bine. Se amestecă nuci pecan și citron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CitronCitron
Nuci PecanNuci Pecan
5
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare porție într-un buștean de aproximativ 11 inci lungime și 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați buștenii separat în hârtie cerată și congelați până când este suficient de ferm pentru a tăia, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
6
Desfaceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Tăiați buștenii transversal în runde groase de 1/4 inch și așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt cu unt de 12 pe 15 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc ușor, 8 până la 12 minute; dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista