Pfeffern
Pfeffern cca. SSE ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 72. O porție conține 75 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, ouă, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pfeffernusse, Pfeffernusse Cookie-Uri, și Pfeffernusse-Trufe Picante Cu Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți 1/2 cană de unt și zahărul brun până se omogenizează bine.
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează. Într-un castron mic, amestecați bicarbonatul de sodiu în 1 lingură de apă fierbinte până se dizolvă; bate în amestec de unt.
Într-un castron mediu, amestecați făina, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele, ghimbirul și sarea.
Se adaugă în amestecul de unt, se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până se omogenizează bine. Se amestecă nuci pecan și citron.
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare porție într-un buștean de aproximativ 11 inci lungime și 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați buștenii separat în hârtie cerată și congelați până când este suficient de ferm pentru a tăia, cel puțin 1 oră.
Tăiați buștenii transversal în runde groase de 1/4 inch și așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt cu unt de 12 pe 15 inci.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc ușor, 8 până la 12 minute; dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.