Peștele și chipsurile lui Parker

Peștele și chipsurile lui Parker
Pește și Chips-uri Parker ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.06 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 734 calorii, 71G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, praful de copt, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), Bere pește bătut (pește și chipsuri), și Pește Și Chipsuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
1 rețetă
3
Coapte" Chips-uri", reteta urmeaza
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4
Așezați fileurile de cod pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și DecojițiJumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Presărați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
6
Tăiați fileurile în bucăți de 1 1/2 pe 3 inci.
7
Într-un bol, combinați făina, praful de copt, coaja de lămâie, ardeiul cayenne, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
8
Bateti in 1/2 cana de apa si apoi oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Se toarnă 1/2 inch de ulei într-o tigaie mare (12 inch) și se încălzește la aproximativ 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scufundați fiecare file în aluat, permițând excesului să picure înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
11
Puneți-l foarte atent în uleiul fierbinte. Nu aglomera piesele. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține uleiul între 360 și 400 de grade F. gătiți peștele pe fiecare parte timp de 2 până la 3 minute, până se rumenesc ușor și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
13
Se presară cu sare și se servește fierbinte cu "chipsurile."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
(tub Mare)(tub Mare)
14
"Chipsuri"Coapte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
15
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Frecați cartofii, tăiați-i pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în treimi pe lungime. Veți avea 6 pene lungi din fiecare cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
17
Așezați cartofii pe o tigaie cu ulei de măsline, sare, piper, usturoi și rozmarin. Cu mâinile curate, aruncați toate ingredientele împreună, asigurându-vă că cartofii sunt acoperiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Întindeți cartofii într-un singur strat cu 1 parte tăiată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
19
Coaceți cartofii timp de 30 până la 35 de minute, întorcându-vă spre cealaltă parte tăiată după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
20
Coaceți până când sunt ușor rumenite, crocante în exterior și fragede în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
21
Se presară cu sare și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gloată Pinot Gris
Gloată Pinot Gris
Alsacian-inspirat cu note de var, măr verde, floare albă și piatră umedă. În urma nasului sunt arome de pere de Anjou, nectarină albă șicitrice. Aciditatea vibrantă și crocantă echilibrează acest vin cu corp mediu și îl poartă prin finisajul persistent.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate51
Revista