Pește și legume cu ierburi la grătar sau la cuptor
Pește și legume cu ierburi la grătar sau la cuptor este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 217 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână piper, unt, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pană de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Legume Cu Ierburi Prăjite La Cuptor, Filet De Porc La Grătar La Cuptor, și Aripi De Pui La Grătar La Cuptor Picant.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.