Pește și chipsuri la cuptor
Peștele și chipsurile coapte este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 388 calorii, 44G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pește alb, cum ar fi tilapia, sare, cartofi yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pește și chipsuri la cuptor, Pește și chipsuri la cuptor, și Pește și chipsuri la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați două rafturi în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 232°. tapetați două foi de copt cu margini cu folie rezistentă. Aburiți o foaie cu spray de gătit. A doua foaie superioară cu un suport de sârmă și un suport de ceață cu spray de gătit.
Aranjați cartofii pe prima foaie de copt, acoperiți cu un strat de spray de gătit și presărați sare.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când partea inferioară este aurie, 15 până la 20 de minute.
În timp ce cartofii se coc, presărați ambele părți ale peștelui cu sare, dragați în făină și înmuiați-le în ouă, lăsând excesul să picure. Înveliți peștele cu fulgi de porumb zdrobiți.
Așezați pe grătar pe a doua foaie de copt. Pește de ceață cu spray de gătit.
Întoarceți cartofii și reveniți la treimea inferioară a cuptorului.
Puneți peștele în treimea superioară a cuptorului.
Coaceți până când cartofii sunt aurii pe ambele părți și peștele este gătit, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.