Pește și chipsuri de Halibut de pe coasta de vest cu sos Tartar de casă

Pește și chipsuri de Halibut de pe coasta de vest cu sos Tartar de casă
Coasta de Vest Halibut pește și Chips-uri cu sos Tartar de casă ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție conține 1327 calorii, 61G de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $10.49 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, smântână, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rețetă De Pește Și Chipsuri Cu Sos Tartar De Casă, Bețișoare de pește Halibut cu sos Tartar de mărar-caper, și Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coaceți cartofii pe o tavă în cuptorul fierbinte timp de 30 până la 45 de minute - până când cuțitul este fraged. Acest lucru se poate face cu o seară înainte sau înainte de timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Tăiați fiecare cartof în 6 sau 8 pene în funcție de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4
Încălziți 3 inci de ulei într-o friteuză. Sau puteți încălzi 3 inci de ulei într-o oală adâncă. Începeți prin a prăji jumătate din pene la un moment dat timp de 4 până la 5 minute până când sunt crocante și rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina și amidonul de porumb. Condimentează amestecul de făină cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Faceți o fântână în centru și turnați treptat sifonul club și gălbenușurile de ou în timp ce bateți. Lucrați - vă drumul din centru, combinând încet ingredientele uscate pentru a forma un aluat neted. Înveliți ușor fileurile de pește în făină condimentată, apoi înmuiați-le în aluat și prăjiți-le în ulei de 375 grade F. Se prăjesc 4-5 minute până când sunt crocante și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Apă SpumantăApă Spumantă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie, apoi condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Se servește cu frunze de pătrunjel prăjite crocante și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pană De LămâiePană De Lămâie
1
Într-un bol mic de amestecare, combinați toate ingredientele sosului tartru. Puneți deoparte la frigider timp de 10 până la 15 minute înainte de servire, pentru a lăsa aromele să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Attems Ramato Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Atems Ramato Pinot Grigio
Atems Ramato Pinot Grigio
Pinot Grigio Ramato continuă o tradiție a Republicii Veneția, deoarece "ramato", sau cupru, era termenul la care se face referire Pinot Grigio în contracte. O practică specială de vinificare a dus la utilizarea acestui termen: mustul rămâne în contact cu piei timp de 24 de ore și această practică conferă vinului o nuanță arămie foarte distinctivă. Attems Cupra Ramato se mândrește cu un buchet bogat, fructat și se deschide plin și greu pe palat, cu mai multe fațete flavors.It este perfect atunci când este asociat cu pește gras, cu antipasti delicate sau pe bază de legume, însoțitorul ideal pentru preparatele de vară și este delicios, precum și un aperitiv.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista