Pește și chipsuri cu sos Tartar

Pește și chipsuri cu sos Tartar
Peștele și chipsurile cu sos Tartar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 881 calorii, 31g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.08 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de pătrate de cereale pentru micul dejun, maioneză, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar, Pește Și Chipsuri Cu Rețetă De Sos Tartar De Casă, și Sos tartar picant pe litoral englezesc pentru pește și chipsuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți friteuza cu ulei vegetal la nivelul maxim sau umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu uleiul. Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Umpleți o pungă de plastic resigilabilă cu galon cu 3 căni de cereale de grâu. Folosind un știft de rulare, zdrobiți ușor cerealele în firimituri mici. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
GrâuGrâu
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
3
Într-un castron puțin adânc, combinați făina, amestecul de pansament și sarea. Înveliți peștele cu amestec de făină condimentat, apoi scuturați excesul de făină. Se înmoaie în ouă și se rulează în cereale zdrobite. Continuați cu fileurile rămase. Adăugați cu grijă 3 până la 4 bucăți în friteuză și gătiți până se rumenesc și crocante. Repetați cu fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Se servește cu sos tartar și chipsuri condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
5
Într-un vas mic, tulpina savurați și aruncați sucurile. Într-un castron separat, combinați gustul încordat cu maioneză, muștar și suc de lămâie. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
7
Se servește cu halibut prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas aproape concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, arată maturitatea și rotunjimea bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista