Pește și chipsuri cu sos Tartar

Peștele și chipsurile cu sos Tartar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 881 calorii, 31g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.08 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de pătrate de cereale pentru micul dejun, maioneză, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar, Pește Și Chipsuri Cu Rețetă De Sos Tartar De Casă, și Sos tartar picant pe litoral englezesc pentru pește și chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți friteuza cu ulei vegetal la nivelul maxim sau umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu uleiul. Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
Umpleți o pungă de plastic resigilabilă cu galon cu 3 căni de cereale de grâu. Folosind un știft de rulare, zdrobiți ușor cerealele în firimituri mici. Pune deoparte.
Într-un castron puțin adânc, combinați făina, amestecul de pansament și sarea. Înveliți peștele cu amestec de făină condimentat, apoi scuturați excesul de făină. Se înmoaie în ouă și se rulează în cereale zdrobite. Continuați cu fileurile rămase. Adăugați cu grijă 3 până la 4 bucăți în friteuză și gătiți până se rumenesc și crocante. Repetați cu fileurile rămase.
Se servește cu sos tartar și chipsuri condimentate.
Într-un vas mic, tulpina savurați și aruncați sucurile. Într-un castron separat, combinați gustul încordat cu maioneză, muștar și suc de lămâie. Se amestecă bine.
Adăugați sare și piper după gust.
Se servește cu halibut prăjit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas aproape concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, arată maturitatea și rotunjimea bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.