Pește și chipsuri

Rețeta de pește și chipsuri ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 392 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor prăjitor de pâine de căldură la 450 F.
Așezați cartofii, 2 linguri de ulei, 1 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și 4 crenguțe de cimbru în tava de copt a cuptorului și aruncați.
Se întinde într-un singur strat și se coace, amestecând ocazional, până devine auriu, 25 până la 30 de minute.
Transferați pe o bucată mare de folie de aluminiu și înfășurați pentru a vă încălzi. Ștergeți tava.
Așezați codul în tavă. Tăiați subțire jumătate de lămâie. Acoperiți codul cu feliile de lămâie, usturoiul, caperele și restul de sare, piper și crenguțe de cimbru.
Stropiți cu uleiul rămas.
Coaceți până la fiert, 8 până la 12 minute, în funcție de dimensiune.
Transferați codul și cartofii pe farfurii individuale. Strângeți restul de lămâie pe jumătate peste tavă și reveniți la cuptor până când sucurile sunt încălzite, aproximativ 5 minute.
Se toarnă sosul peste pește și cartofi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.